0 PRODUCTEN: TOTAAL: €0,00
Informatie
 a Sale & Outlet 
 Cadeau's & meer 
 Karper Artikelen 
 Onderwatercamera
 Powapacs Electrics
 Tassen & Foudralen 
 Boilies & Aas 
 Stoelen & Stretchers 
 Tenten & Paraplu 
 Roofvis Artikelen 
 Kunstaas 
 Molens & Reels 
 Hengels 
 Hengel Combo's (Set) 
 Landingsnetten/Schepnetten 
 Persoonlijke Bescherming
 Diversen 
 Voerboot
 Viskoffers & Boxen 
 Lijnen Nylon & Gevlochten 
 Visvinders & Electromotoren
 Rubber Boten 
    FOX Rubberboten
    Proline Commando Lightweight's
 Vakantie Hengelset
 Steppen 
 Vintage & Jong Gebruikt 
Informatie
Informatie

Proline Commando 160 XS

 €549,99 


Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)


Aantal :

De Inflatable Commando Boat van Pro Line is licht in gewicht en uitermate stabiel, door het stevige air-deck en zijn opblaasbare kiel. Mede hierdoor heeft de boot perfecte vaareigenschappen, ook met een buitenboord motor. Daarnaast heeft de boot een vernieuwd “drain-system”, wat beter en efficiënter werkt dan de klassieke stop achter in de spiegel. Bij deze boot is nergens op bezuinigd, alles is van top kwaliteits materiaal gemaakt. Toch is deze perfecte boot voor zeer concurrerende prijs verkrijgbaar!

Eigenschappen van de Commando Boats:

Lichtgewicht, hoge kwaliteit rubberboot
Volledig zwart gekleurd
Standaard geleverd met opblaasbare bodem
Opblaasbare kiel (vanaf 2.30 meter)
Vaste Spiegel
Uitgevoerd met veiligheidsventielen
Vernieuwd “drain-system”
Geleverd met pomp, reparatiesetje en beschrijving
Geleverd met 2 aluminium peddels
Geleverd met bankje
Geleverd in een stevige draagtas

Er zijn maar weinig karpervissers die voor een nachtje vissen een roeiboot meenemen. Je bent namelijk toch al gauw 30kg aan het sjouwen naar je stek en een kwartier bezig om hem op te blazen. Maar heb jij als serieuze karpervisser nooit gedacht; “Wat zou een boot nu gemakkelijk zijn”? Snel even peilen of voeren, een vis die zich vast heeft gezwommen in een wierbed, er zijn talloze situaties te bedenken dat een boot echt van pas zou komen. Pro Line komt met dè oplossing, namelijk de Commando 160XS.
Deze kleinste telg in de familie Commando rubberboten heeft een lengte van maar 160cm en weegt slechts 13kg. Door deze geringe afmetingen is hij gemakkelijk alleen te hanteren en in 3 minuten volledig opgeblazen. Hij is zelfs, over gemak gesproken, opgeblazen te vervoeren in een station- of bestelwagen! Toch heeft dit kleine bootje een draagvermogen van maarliefst 180kg en is het bankje verschuifbaar, zodat hij perfect door iedereen gebruikt kan worden. Doordat de boot voorzien is van een spiegel wordt de binnenruimte vergroot en laat hij zich gemakkelijk roeien. Daarnaast bleek tijdens tests door Team Pro Line dat hij ook perfect in combinatie met een 30lb elektromotor gevaren kan worden.

Op het gebied van de kwaliteit zijn door Pro Line, zoals je van het merk mag verwachten, geen enkele compromissen gemaakt. De boot is gefabriceerd van hetzelfde dikke rubber als de grotere Commando boten. Hij is voorzien van extra beschermstrips, degelijke ventielen en stevige roeidollen. De Commando 160XS wordt geleverd in een draagtas, die met zijn transportafmetingen van 90 x 60 x 20cm op iedere Trolly past. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, wordt hij standaard geleverd met een reparatiesetje.

In navolging van de zeer populaire 160XS heeft Pro Line nu ook een iets grotere, maar nog altijd zeer handzame, rubberboot. Dit op verzoek van de vele karpervissers die de 160XS toch wat te klein vonden. In de Commando 200 kan je perfect met gestrekte benen roeien.
Omdat de spiegel van de boot zo ver mogelijk naar de achterzijde is geplaatst, biedt deze boot zeer veel binnenruimte. De binnenruimte is vergelijkbaar met een 230 boot, maar de boot zelf is een stuk lichter en handzamer om mee te nemen naar de waterkant. Gebruiksgemak staat voorop, daarom wordt deze boot geleverd in een praktische rugzak. Wat betreft kwaliteit biedt de Commando 200 wat je van een Pro Line rubberboot mag verwachten.
Dik rubber, stevige beschermstrips, een opblaasbare bodem en degelijke ventielen, alles zodat je er jaren plezier van hebt. De boot wordt geleverd inclusief een pomp en reparatie set.

 
Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
Proline Commando 160 XS
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
 

Informatie

Prologic Daddy Long Chair

Prologic Daddy Long Chair

€159,95    €129,95
Informatie
Karperset Compleet 2 Hengels
Karperset Compleet 2 Hengels
€189,95
€119,95

 

Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer