0 PRODUCTEN: TOTAAL: 0,00
Informatie
 Black Friday Pre Sale 
 Cadeau's & meer 
 Karper Artikelen 
 Onderwatercamera
 Powapacs Electrics
 Tassen & Foudralen 
 Boilies & Aas 
 Stoelen & Stretchers 
 Tenten & Paraplu 
 Roofvis Artikelen 
 Kunstaas 
 Molens & Reels 
 Hengels 
 Hengel Combo's (Set) 
 Landingsnetten/Schepnetten 
 Persoonlijke Bescherming
 Diversen 
 Voerboot
 Viskoffers & Boxen 
 Lijnen Nylon & Gevlochten 
 Visvinders & Electromotoren
 Rubber Boten 
 Vakantie Hengelset
 Steppen 
 Vintage & Jong Gebruikt 
Informatie
Informatie

Raymarine Dragonfly 7 pro sonar/gps with downvision Fishfinder

 841,00  639,95 


Raymarine Dragonfly 7 pro sonar/gps with downvision Fishfinder
Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)


Aantal :

De Dragonfly 7 Pro is Raymarine’s uitgebreidste sonar en GPS systeem met een display van 7 inch. De CHIRP DownVision-breedspectrumtechnologie maakt het opsporen van vissen makkelijker dan ooit tevoren, en geeft sonarbeelden weer in fotokwaliteit. Het HD-kleurendisplay zorgt er voor dat het display altijd perfect is af te lezen. Daarnaast is er een GPS-ontvanger ingebouwd, en is de Dragonfly 7 Pro compatible met Navionics en C-MAP kaarten. Met de ingebouwde wifi module kunnen sonargegevens naar een smartphone of tablet gestreamd worden. Wordt standaard geleverd met een CPT-DVS transducerkabel van 6 meter en een dubbele CHIRP-transducer met snelle temperatuur sensor.


CHIRP Dual-Channel sonar

De Dragonfly 7 Pro maakt gebruik van CHIRP-breedspectrumtechnologie. Deze technologie zorgt er voor dat er meerdere sonarsignalen tegelijk worden uitgezonden, waardoor er een gedetailleerder beeld van fotokwaliteit terug komt. Hierdoor is de bodemstructuur duidelijk af te lezen en zijn vissen makkelijker op te sporen. De Dragonfly 7 Pro wordt aangedreven door een CHIRP dual-channel sonar. Hierdoor kan je tegelijk CHIRP DownVision beelden van de structuur bekijken en tegelijkertijd vissen lokaliseren met de CHIRP-sonar. De CHIRP DownVision technologie doordringt water tot wel 180 meter diep en zorgt voor een betrouwbare bodemtracering.

Prachtig beeld en uitermate gebruiksvriendelijk

De Dragonfly 7 Pro beschikt over een 7 inch optisch gekoppeld LCD-display. Dit display is onder elke weersomstandigheid perfect af te lezen. De heldere kleuren en het hoge contrast (1250 nits) gaan gepaard met een laag energieverbruik. Voor het scherm is een losse afdekkapverkrijgbaar.

Daarnaast vindt hengelsportwinkel.com de Dragonfly 7 Pro eenvoudig in gebruik. Het menu is duidelijk en simpel opgebouwd, waardoor iedereen binnen een paar minuten een expert is. Dit menu bedien je gemakkelijk met de bediening toetsen. Daarnaast beschikt de Dragonfly over automatisch echolood, waardoor er geen afstelling nodig is. Het installeren van het systeem wordt makkelijk gemaakt door het compacte kogelkoppelingssysteem, welke te installeren is op diverse ondergronden.

Cartografie en GPS

De Dragonfly 7 Pro beschikt over een ingebouwde 10Hz GPS ontvanger met 72 kanalen. De Dragonfly wordt geleverd zonder cartografie. Los kan er een kaart gekocht worden van Navionics of C-map, die verkrijgbaar zijn in de webshop.

Daarnaast is de Dragonfly 7 Pro compatible met de Navionics Boating app en SonarChart Live. Hiermee stream je sonarbeelden naar je tablet of telefoon terwijl je bijvoorbeeld een persoonlijke bathymetrische kaart opbouwt. Daarnaast biedt de Navionics Boating app functies zoals Dock-to- Dock Autorouting, Points of Interest en Plotter sync.

Draadloze verbinding

Maak via het wifi netwerk overal aan boord contact met de Dragonfly 7 Pro. Sonarbeelden kunnen verzonden worden naar een smartphone of tablet met de mobiele Raymarine Wi-Fish-app. Deze kan je dan later terugkijken en online delen op sociale netwerken.

Raymarine Dragonfly 7 Pro bijzonderheden

 • 7 Inch display
 • Resolutie 800 x 480
 • Afmetingen 120x199x62
 • 10Hz GPS ontvanger met 72 kanalen
 • 2 Sonarkanalen
 • Dieptebereik sonar 183 meter
 • Dieptebereik DownVision 275 meter
 • MicroSD slot voor kaarten en data
 • Inclusief CPT-DVS transducerkabel van 6 meter
 • Inclusief dubbele CHIRP-transducer
 • Wifi
 • Waterdicht (IPX6 & IPX7)
 • Voeding 12V

 

Informatie

Spro Grade Daybraker 1 man Dome incl. Overwrap

Spro Grade Daybraker 1 man Dome incl. Overwrap

427,99    299,99
Informatie
Speciale Aanbieding 5Kg. Pitaya (aardbei/peer)
Speciale Aanbieding 5Kg. Pitaya (aardbei/peer)
24,99

 

Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer